Proizvodi

Posjedujemo široku paletu proizvoda koji su izrađeni od kvalitetnih materijala, sa modernim tehničkim rješenjima, što je garancija za zadovoljstva naših kupaca.

Pročitaj više >

Program usluga

Važan segment poslovanja preduzeća Vigmelt doo predstavlja usluga izrade raznih delova, sklopova i proizvoda od metala po želji kupca.Raspolažemo savremenom CNC opremom za obradu lima.

Pročitaj više >

Reference

Sa našim proizvodima opremili smo i mnoštvo stambenih i poslovnih objekata u zemlji i inostranstvu. Uspješno bavimo i izvođenjem elektroinstalacija slabe i jake struje

Pročitaj više >

REFERENCE

Klijenti sa kojima smo ostvarili uspješnu saradnju.

STADION KRUPA

STADION KRUPA

reference

M:tel

M:tel

reference

CELEX

CELEX

reference

ZAGARANTOVAN KVALITET

Naši najprodavaniji proizvodi

Metalni namještaj

Metalni namještaj preduzeća VIGMELT je proizve- den od visokokvalitetnog čeličnog lima i zaštićen je elektrostatskom plastifikacijom što garantuje dugotrajnost, vrhunski kvalitet lako i jednostavno održavanje.

Paletne stalaže

Paletni regali su namijenjeni opremanju magacinskog prostora za odlaganje robe lake do srednje težine. Paletni regali omogućavaju racionalno iskorištenje skladišnog prostora i služe za skladištenje robe na paletama ili komadno.

Elektro ormari

Elektrorazvodni ormari namjenjeni su za ugradnju mjernih uređaja za mjerenje električne energije, opreme za razvod, te zaštitu strujnih krugova u stambenim objektima individualne ili zajedničke potrošnje i industrijski i drugim ojektima.

Posjedujemo široku paletu proizvoda koji su izrađeni od kvalitetnih materijala, sa modernim tehničkim rješenjima, što je garancija za zadovoljstva naših kupaca.

Prikaži
Ukloni

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ